Egységben a sokféleség.

Esemény

Csodás téli kirándulóhelyek

Csodás téli kirándulóhelyek

Mi sem lehet szebb és jobb, mint egy téli kirándulás. Főleg, ha leesett a friss hó, akkor a természet kápráztatja el a végtelen fehérséggel a természet szerelmeseit. De akkor is útra kelhetünk, ha nincs hó, hisz a friss levegő, és a decemberi táj csendes nyugalma is megéri a sétát. Tehát kapjuk a nyakunkba a családot, és irány a természet!

A Börzsöny és a környéke nem nagyon felkapott kirándulóhely. Így érdemes felkeresni, ha egy kis nyugalmat és embermentes időt szeretnénk eltölteni. Tökéletes békességet valamint csendet találunk azon a helyen. Például túrázhatunk a Nagy-Hideg-hegyre, vagy síelhetünk is, hisz sípálya is működik. Esetleg ha csak sétálunk, az is csodás pihenés, közben szemügyre vehetjük jobban a szép környéket és a téli erdőt.

A Mátrát is érdemes felkeresni. Aktívan és passzívan is kikapcsolódhatunk. Bob pálya is működik télen-nyáron, vagy kedvünkre síelhetünk is. Persze kirándulhatunk is, sétálhatunk az erdőben, hisz csodaszép a téli erdő is, ahol csend és nyugalom honol, főleg ilyenkor télen.

Végül a Mecsek is igazán remek kikapcsolódást nyújt. Sétálhatunk az erdei ösvényeken, kerékpározhatunk is, ha nem olyan nagy hideg van. Felsétálhatunk a TV-toronyig, megtekinthetjük pihentetésképpen az állatkertet.  Valamint itt is séta közben szemügyre vehetjük a téli erdő szépségét, és csendjét. Emberrel az erdei séta alatt ritkán találkozunk, talán csak akkor, ha jobb az idő.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.