Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Esti séta az állatkertben

Esti séta az állatkertben

Idén is lehetőségünk van a Budapesti Állatkertbe esti sétát tenni. Az állatkertben zárás után sem áll meg az élet. Ha valaki kíváncsi rá itt a remek alkalom, ugyanis most nem csak az esti hangulatba, de a kulisszák mögé is betekinthetünk. Az állatkert éjszaka olyan, mintha egy igazi dzsungelbe lennénk. Az esti sétálás alatt megtudjuk az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket napközben biztosan nem láthatunk. Szakvezetők vezetése mellett járhatjuk végig az állatkertet. Bepillanthatunk a kifutók, rácsok, valamint üvegfalak mögötti titokzatos állatkerti életbe.

A szakvezetők megmutatják a takarmánykonyhát és az állatorvosi rendelőt is a séta alatt. A gondozok egészen közelről ismertetik meg az érdeklődőkkel a legkülönlegesebb állatokat. Ezen kívül az akvárium látogatók számára láthatatlan részének a megtekintésére is van lehetőségünk. Az évek alatt odalátogatók az esti séta során sok helyen jártak. A legtöbben Gézával a tapírral ismerkedtek meg, de a zsiráfok fellegvárában kézbe lehetett venni az óriáskígyót is.

A következő esti séták időpontjai az alábbiak:

  • Szeptember 11. csütörtök 17:30
  • Október 9. csütörtök 17:30
  • Október 30. csütörtök 17:30

Rossz idő esetén a sétát másnap rendezik meg. A jegyeket 5000 Ft-os egységáron tudjuk megvásárolni a sétákat szervező Állatkerti Alapítvány irodájában, illetve átutalással előre kifizethető. Mivel a jegyek korlátozott számban kaphatók előre biztosítsuk helyüket. A sokféle látnivalóból minden esti séta alkalmával más érdekességeket láthatunk.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.