Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Ezért nem szabad elhanyagolni a garancia kérdését

Ezért nem szabad elhanyagolni a garancia kérdését

Igazán kellemetlen szokott lenni, amikor pont akkor romlik el egy konzol, amikor lejárt a garanciája. Videojáték termékeknél a gyártó mindig biztosít egy alap garanciát, de a Konzolok Szervize (https://www.konzolokszervize.hu/) oldalán számos terméknél van lehetőséged ezt a garanciát meghosszabbítani. Rendeléskor egyszerűen csak ki kell pipálni, hogyha szeretnénk meghosszabbítani a garanciát a rendelt termékre. Egy Xbox One X esetében a Microfost 24 hónap, azaz két év garanciát szabott ki.

De, ha ezt valaki kevésnek találja, akkor egyszerűen meghosszabbítható még egy évvel. De ha ez sem lenne elég, akkor még mindig ott van a másik lehetőség, amibe beletartozik a 3 év baleseti garancia is. Ennek köszönhetően, akkor is meg lesz javítva a konzol, hogyha véletlenül egy nagyobb ütés miatt romlik el, vagy ha nedvesség került a belsejébe és emiatt zárlat keletkezett. Az ilyen jellegű meghibásodásokat rendszerint nem szokta lefedni a garancia, azonban a Konzolok Szervizénél más a helyzet. Természetesen ez nem egy ingyenes szolgáltatás, azonban sokkal gazdaságosabb, mint egy új konzolt venni, hogyha abban meghibásodott valamilyen alkatrész, például azért, mert leesett a polcról.

Ha az Xbox-on külső nyomai vannak a sérülésnek, akkor rendszerint nem lehetséges a garanciális javítás. Ha a rendeléskor kifizetjük a 3 éves baleseti jótállást, akkor nem kell búsulnunk, ha valamiért meghibásodik a PS vagy az Xbox. Ez még mindig olcsóbb, mint egy véletlen baleset miatt beszerezni egy teljesen új konzolt. Véletlenek mindig vannak és ugyanez a helyzet a kellemetlen véletlenekkel is. Elég egy összejövetelt tartani és egy rossz mozdulat után máris ráömölhet valakinek az itala az Xbox-ra. Aki igazán imádja a videojátékokat, azt minden bizonnyal nagy trauma fogja érni, ha emiatt használhatatlanná válik a szeretet konzolja. De a Konzolok Szervize megadja a lehetőséget, hogy a meghibásodott darabok is újra olyanok legyenek, mint újkorukban. A garancia természetesen minden termék esetében változó lehet. Más jótállási időtartamra lehet számítani egy videokártya és másra egy konzol esetében.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.