Egységben a sokféleség.

Esemény

Forma 1 Magyar Nagydíj- Ricciardo tarolt!

Forma 1 Magyar Nagydíj- Ricciardo tarolt!

Az autósport szerelmeseinek az elmúlt hétvége maga volt a paradicsom, ugyanis a “száguldó cirkusz” ezúttal hazánkba látogatott el menetrendszerűen. A Forma 1 Magyar Nagydíj programjai már csütörtökön elkezdődtek, amikor a bokszutca látogatásra 22 ezer fő volt kíváncsi. 30 ezren nézték meg a pénteki szabadedzést, szombaton pedig már 50 ezren szurkoltak azért, hogy kedvencük minél előkelőbb pozícióból indulhasson a vasárnapi futamon.

Természetesen a legnagyobb érdeklődésre a Forma 1 Magyar Nagydíj utolsó napja számított, ekkor 67 ezren izgulták végig az igencsak esősnek induló futamot. A Hungaroringen rendezett futam megdöntötte a rekordokat a közvetítések nyomonkövetése kapcsán is, ugyanis a legtöbben ezt nézték meg a televízióban minden eddigi idei közül.

A 29. Forma 1 Magyar Nagydíj esős körülmények között indult, ami okozott némi fejtörést az istállókban, de a mezőny mindenféle komolyabb baleset nélkül elrajtolt az előre kitűzött időpontban. Hamiltonnak szerencséje volt ezúttal, ugyanis a kettes kanyarban hatalmasat pördült, de sikerült neki visszahozni a járgányt, és így folytatta  versenyt.

Ricciardo, az ifjú tehetség a verseny vége előtt három körrel kezdett vezetni, miután bravúrosan beelőzte Hamiltont és Alonsót is. A Forma 1 Magyar Nagydíj 2014-es győztes pilótája tehát Daniel Ricciardo lett, mellette pedig Fernando Alonso és  Lewis Hamilton örülhetett a sikernek. A Hungaroring idén is izgalmas futammal szórakoztatta a nagyérdeműt, a győztes pedig valóban megérdemelten állhatott a dobogó csúcsán.

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.