Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Hangulatos városok szerelmeseknek

Hangulatos városok szerelmeseknek

Ha esetleg egy kis romantikus kikapcsolódásra vágynak, hogy félretegyék a szürke hétköznapokat, akkor néhány ötlet következik, hogy mely városokat érdemes felkeresni kis hazánkban.

Kalocsa például, ami híres a kalocsai hímzésről. Nagyon hangulatos kisváros, színesek a kis utcái, remek sétákat lehet tenni.

A Vértes és a Bakony völgyében fekszik egy csodás kis városka, Mór. Igazi pihenőhely a pihenni vágyó pároknak. A kastélyai nagyon szépek és persze a parkjai is felüdülést jelentenek az oda látogatóknak. Persze Mór a pincesorairól ismert leginkább, ezért az esti vacsorához egy jó bor elfogyasztása elengedhetetlen.

Nyugatabbra megyünk, egészen a Bakony délnyugati szárnyáig. Itt található Sümeg. Ez a város a váráról híres, mert jó magasra építették. Ha szeretik a túrákat, felsétálhatnak a várba például. Romantikus túra kéz a kézben.

Észak felé haladunk, Tatabánya környékére, egész pontosan Tata nevű kisvárosba, amit a vizek városának is mondanak. Ez a város a legromantikusabb azoknak, akik szeretik a vizeket. Gyönyörű tavak és szép tóparti sétányok találhatóak itt.

Visszakanyarodunk a Bakonyhoz, mert rengeteg szépség található azon a dombos, hegyes vidéken. Például Zircen gyönyörű arborétumot csodálhatnak meg, feltöltődhetnek a táj szépségével.

És onnantól már csak egy ugrás föl, északabbra, Győrbe. Rengeteg sétáló utcájával nagyon romantikus sétákat tehetnek meg a szerelmesek. Fagyizási lehetőség is adott, és persze a csodás Duna partjára lepihenni.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.