Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Hazánk legromantikusabb tavai

Hazánk legromantikusabb tavai

Léteznek hazánkban is csodaszép tavak, melyek még a romantikázni vágyóknak is ideális helyek lehetnek. Pihenés, feltöltődés, romantika, ezek jellemzik hazánk néhány gyöngyszemét.

A Lak-völgyi tó a Bükk szívében található, Bélapátfalva közelében. Mostanra igazi horgászparadicsommá fejlődött. Nyáron nagyszerűen lehet strandolni ott, télen pedig korcsolyázni lehet a tavon. Igazi festői a környezet, remek pihenési lehetőséget nyújt akár most télen is. Nagy romantikus sétákat lehet tenni a tó mellett. A levegő is friss és tiszta. Ha már erre járunk, a Szalajka-völgyet se hagyjuk ki.

Haladjunk az Alföld felé. Kalocsa mellett található a Szelídi-tó, mely hazánk ötödik legnagyobb tava címet viseli, mivel 5 kilométer hosszúságú, és a vízfelülete 80 hektáros. Ideális kirándulóhely egész évben. Nyáron a nagy forróságban csodás a hűsítő tó vize. A déli oldala a sekélyebb, Ott mindig pezsgő éjszakai élet zajlik. Ha pihenésre vágyunk, inkább az északi oldalát válasszuk. De télen kevesebb a látogató, akkor inkább pihenhetünk, romantikus sétát tehetünk a tó körül.

Az Őrségi Nemzeti Parkban található a Vadása-tó, mely kis Balatonként is van emlegetve. Mivel nagyon népszerű kirándulóhely és pihenőhely. A tó környéke ideális kirándulóhely egész évben. A körülötte levő vadregényes erdő minden évszakban várja az oda látogatókat. Kempingezhetünk is kedvünkre. Horgászhatunk a tó egyik részében. A levegő itt is friss.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.