Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Idei bestseller könyvek, miért jobb olvasni, mint filmen megnézni?

Idei bestseller könyvek, miért jobb olvasni, mint filmen megnézni?

2015-ben is rengeteg nagysikerű könyv jött napvilágra. Manapság sajnos egyre kevesebben olvasnak valódi könyvet, rengetegen inkább filmen vagy e-bookon keresztül próbálják az információt megszerezni. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is. Viszont azt le kell szögezni, hogy semmi sem fogható a hagyományos papíralapú könyv olvasásához : az érzés, amikor fokozott izgalommal várja , hogy mi lesz a történet vége. Legyen ez romantikus, sci-fi vagy tudományos könyv. Az e-book már a modern könyv, amikor digitális eszközön kisebb helyen elférve viheti magával a történetet, és még másik ezret is.

A film : általában minden nagysikerű könyvnek megjelenik a film változata is. Ez sokszor nem a megfelelő stílusban , részleteket kihagyva adja vissza a mű varázslatosságát.

Íme az idei bestseller könyvek:

1. Jo Nesbo : Vér a havon Műfaját illetően krimi, de a könyv olvasás közben inkább a lélektani regény kifejezés juthat az eszébe. A történet eléggé kacifántos, a végére viszont teljes mértékben összeáll a kép. Egy bűnöző életéről szól, amikor egy nap felkérik egy gyilkosság elvégzésére.
2. Gárdos Péter : Hajnali láz 1945-öt írnak, egy koncentrációs táborban szabadult menekülteket ápoló főhős feleséget keres magának, gyönyörű szerelmi történet bontakozik ki, végül a rengeteg viszontagság ellenére találkoznak..
3. Erika Johansen: Tear királynője Fantasy elemekkel dúsított, tele akcióval megírt regény egy olyan fiatal lányról, akivel akár napközben is összefuthatna az utcán. A problémák ott kezdődnek, amikor megörököl egy bizarr, korrupt királyságot.
Az említett regények terjedelmét illetően nem hosszúak, bátran javasolják őket ugyanúgy az olvasás szerelmeseinek, mint a kikapcsolódni vágyóknak.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.