Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Idén is nagyon erős turistaszezonra számítanak a bulinegyedben

Idén is nagyon erős turistaszezonra számítanak a bulinegyedben

Mi az, amit szívesen megnéznél egy idegen országban járva? A történelmi nevezetességek és a legismertebb látványosságok rendszerint helyet kapnak a városnéző túra során. De mi a helyzet az éjszakával? Este kilenckor már a hotelszoba nyugalmában pihennél, vagy inkább felfedeznéd a legjobb szórakozóhelyeket a fővárosban? Hazánkban minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a kocsmatúrák, melyek a bulinegyedben várják a szórakozni vágyó fiatalokat.

 

A külföldiek és a budapesti viszonyokat kevésbé ismerő hazaiak is szívesen választják az éjszakai idegenvezetést, mely ezúttal nem a látnivalókon kalauzol végig, hanem a fergeteges bulit ígérő kocsmákon, pubokon, zenés-táncos szórakozóhelyeken. Már elindultak a foglalások- nyilatkozta a Pub Crawl Budapest főszervezője, aki maga is jól ismeri a legnépszerűbb helyszíneket.

 

Az új és a visszatérő vendégek mind egyetértenek abban, hogy a bulinegyed vendéglátóhelyei között egészen egyedi stílusúak is megtalálhatóak. A jó hangulatról így nem csak a felesek és a sokadik korsó sör gondoskodnak, hanem az igényes, máshol aligha megtalálható helyszínek és persze a jó társaság is. Nem ritka, hogy 50-80 fős társaság verődik össze, s az izgalmas kulturális egyvelegben, a külföldi fiatalokkal közös buli alkalmával akár új barátságok is szövődhetnek.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem csak a sokak által kedvelt romkocsmák iránt hatalmas az érdeklődés, hanem például a legjobb koktélbárok is igen népszerűek. A sörkülönlegességek és táncos szórakozóhelyek mellett azok is megtalálják számításukat, akik a hazai borokat kóstolnák végig. A város az éjszakai fényekkel és a szórakozni indulók tömegével egészen más képet fest, mint nappal, amikor az utcák autókkal telik és a hagyományos turistás élményeké a főszerep.

 

Ha tehát többet látnál Budapestből és más perspektívából is megismernéd, akkor nem érdemes kihagynod az éjszakai programlehetőséget. Foglalj időben, ugyanis a lehetőség egyre inkább ismert és kedvelt a fiatalok körében. A hangulatos romkocsmák, az extra dekorral rendelkező helyszínek, és az egész éjszakai pörgésről híres szórakozóhelyek felejthetetlen órákat ígérnek mindazoknak, akik egész éjjel pezsegnének.

 

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.