Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Kerti buli ötletek, hogy tökéletes legyen

Kerti buli ötletek, hogy tökéletes legyen

Május vége van, javában tart a jobb idő. Egy tökéletes kerti bulihoz remek. Ballagás, szülinap, iskola vége. Ezek remek alkalmak, hogy összejöjjenek a barátok egy délutáni, esti bulizáshoz. De mitől tökéletes egy parti? Főleg egy kerti parti?

Amennyiben egy kerti partin gondolkodunk, számoljunk a bogarakkal, hiszen a kert az övéké. Ezért az edényeket, melyeket már nem használunk, vigyük be. Különben könnyen ellephetik azokat a bogarak, esti lepkék. A szúnyogokat és a legyeket egy citromillatú gyertyával tarthatjuk távol. Esetleg vehetünk erre a célra szúnyogriasztó fáklyát is. Az szintén megfelel.

Persze ha kint eszünk, az ételeket a darazsak, méhek ugyanúgy díjazzák. Megjelennek az asztalnál. Veszélyt jelenthetnek az ételekre, és az emberekre. Ezért remek ötlet, ha kicsivel távolabb az asztaltól elhelyezünk egy cukros vízzel teli befőttesüveget. Ez vonzza a darazsakat, méheket, és mindenféle más rovart. Tehát zavartalanul folyhat a kerti parti.

Kicsit fújdogál a szellő. Éppen annyira, hogy a terítő szélébe bele tud kapni. Bosszantó lehet. De ne fájjon ez miatt se a fejünk, van rá hatékony megoldás. Csak a józan paraszti eszünkkel gondolkodjunk egy picit. Rögzítsük a terítőt csipesszel. Vagy kavicsokkal esetleg. De a nagyobb kövek akár az ültetőkártyát is helyettesíthetik. Alkoholos filccel írjuk rá a vendégek nevét. Ezzel már valóban semmi sem zavarhatja meg a partit. Talán csak az időjárás, ha zivatarosra fordul.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.