Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Megújult a demjéni gyógyfürdő, éjszakai fürdőzéssel és aquaparkkal!

Megújult a demjéni gyógyfürdő, éjszakai fürdőzéssel és aquaparkkal!

A fürdőzés és a wellness szerelmesei számára a Demjéni Termál Völgyben most minden korábbinál igényesebb kialakítással áll rendelkezésre a Cascade Barlang-, és Élményfürdő. Maga a termálfürdő öt különböző hőfokú medencét kínál a vendégeknek, melyekben a fürdőzés a test és a lélek számára egyaránt felüdülést jelent. A tavaszi hónapoktól őszig üzemelő 25 méteres úszómedence az aktív pihenést kedvelőknek ajánlott, de az egyes medencékben levő levegőbuzgárok, nyakrafolyók és élményelemek is kitűnő szórakozást tesznek lehetővé.

A Barlang-, és Élményfürdő 2015. január 31-én nyitotta meg kaput, és összesen 1500 négyzetméter vízfelülettel szolgálja a tökéletes kikapcsolódást. A 760 méteres barlangrendszer egyedülálló látványt nyújt, ráadásul egy hegybe süllyesztett, 25 méter mély csúszdatorony is áll a csúszdázás szerelmeseinek rendelkezésére. Az 550 méter hosszú csúszófelület mellett gyermekmedencék és sodrópatak is kiépítésre kerültek. A rendszeresen megrendezésre kerülő éjszakai fürdőzés minden korosztály számára különleges élményeket kínál.

A nagy népszerűségnek örvendő Aquaparkban kamikaze csúszda, osztott-pályás csúszdák és gumikarikás rafting is megtalálhatóak, sőt, az ugrómedence kínálta lehetőségeket is kipróbálhatják a bátrabbak. A Cascade ajánlata nem a szűk pénztárcához van mérve, ezért érdemes a Demjén közeli szállások közül is válogatni, hiszen jobbnál-jobb ajánlatokkal találkozni a tavasztól őszig terjedő főszezonban. Az apartmanok, vendégházak között szinte kivétel nélkül mindenhol elfogadják a Szép kártyát is fizetésre, melynek köszönhetően több maradhat a fürdőben történő kikapcsolódásra és a remek vendéglátóhelyeken az étkezésre.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.