Egységben a sokféleség.

Nyugdíj

Nyugdíjasoknak is személyi kölcsön – így teljes az élet

Nyugdíjasoknak is személyi kölcsön – így teljes az élet

Nyugdíjasan is megvalósíthatóak az álmok. Mivel az évek a pihenésről kell, hogy szóljanak. Ezért esetleg egy régen tervezett utazás megvalósítása, vagy csak a lakás csinosítgatása, kényelmesebbé tétele. Ezekhez hozzá lehet jutni, ha van megfelelő személyi kölcsön.

Nyugdíjas is lehet az ember, az nem ok, hogy ne kapjon személyi kölcsönt, amennyiben szüksége van 200 ezer vagy akár 6 millió forintra. Utána kell járni, melyik bank mit ígér, milyenek az ajánlatai, és hátha vannak akciói is éppen.

Vannak pénzintézetek, melyeknek a személyi kölcsönéhez nem szükséges ingatlanfedezet, valamint a futamidő végéig fix törlesztőrészlettel rendelkeznek. Mely igen jól jöhet. A futamidő lehet 6 vagy akár 84 hónap is, ez egyéntől függ. A kölcsönt online is lehet igényelni a legtöbb helyen, ezért egyszerű, és könnyű is egyben. Valamint kényelmes is.

A feltételek különbözőek lehetnek az egyes bankoknál. Az egyik banknál az ügyfél rendelkezzen legalább havi nettó 65 ezer forint jövedelemmel, a másiknál ez az összeg 70 ezer forint legyen, míg van olyan is, amelyiknél 85 ezer forintot vesznek figyelembe. Viszont nem szabad szerepelni a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR, korábban BAR) negatív listáján, mivel akkor nem lehet kölcsönt felvenni.

Tehát olvasgatni kell az egyes bankok ajánlatait, valamint telefonon is lehet érdeklődni. De személyesen is meg lehet kérdezni. Persze az internet kényelmesebb, és sok ember ott is remekül tudja az ügyeket intézni. Online is megrendelhető a kölcsön, csak aláírni kell az adott bankba fáradni.

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.