Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Pakolási tippek utazáshoz – hatékony ötletek

Pakolási tippek utazáshoz – hatékony ötletek

Nyáron egyszerűbb az utazás, hiszen elég néhány lenge ruha. Ezt gondolja az ember, de sokszor annyi programot szervez magának, hogy legszívesebben az egész gardróbot magával vinné. Hogyan lehet hatékonyan ruhát csomagolni, hogy a legpraktikusabbakat vigyük magunkkal?

Gondolkodjunk előre, hogy miket szeretnénk majd magunkkal vinni, mit fogunk majd viselni a nyaralás alatt. Persze ez lehetetlen, de mégis elkerülhetetlen. Érdemes figyelni az időjárás-előrejelzést, másrészt néhány nappal az utazás előtt válogassuk össze a ruháinkat.

A poggyászban jobban elférnek, ha összetekerjük, és nem hajtogatjuk, bár ezen lehet vitatkozni. Minden esetre olyan ruhákat érdemes kiválogatnunk, melyeknek nem árt a gyűrődés. Ha ezzel végeztünk, simán tegyük őket egymásra, és tekerjük össze. Több lesz így a helyünk a táskában.

Vigyünk magunkkal egy-egy műanyag szatyort is, sose lehet tudni, mire fogjuk majd használni, például szennyestartónak, vagy bármi másnak. Pakoljunk praktikusan, gondoljuk ki, mit fogunk használni, mik a legszükségesebb dolgok, amik nélkül nem tudunk élni. Tehát nem kell megijedni, csak használjuk a józan paraszti eszünket mindig. Például tegyünk el eggyel több zoknit, alsóneműt, hiszen ezek szinte nem is foglalnak helyet, és bármikor bármi történhet. Törölhetnek egy járatot, vagy valahol eggyel több éjszakát kell töltenünk a tervezettnél. Jobb minden lehetőségre felkészülni. De azért élvezzük majd a szabadságot, a pihenést, ahol kapcsolódjunk ki ezerrel.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.