Egységben a sokféleség.

Utazás

Repülőjegy: online foglalás menete

Repülőjegy: online foglalás menete

Gondolt már arra, hogy körbe repülje Európát? Nos, ha arra még nem is, de arra már minden bizonnyal igen, hogy ellátogasson valamelyik közeli országba lehetőleg minél olcsóbban. Van egy jó hírem önnek. Europán belül már fillérekért lehet repülni. Sok helyre még olcsóbban is juthat el mint ha vonattal közlekedne. A repülőjegyet pedig pillanatok alatt megveheti/lefoglalhatja az interneten. Aki még sosem repült, annak feltétlenül érdemes kipróbálnia. Az árak tényleg lenyűgözőek, nézzünk csak pár példát :

Budapestről – Milánóba, a legolcsóbban 4400 Ft.-ért repülhetne. (1 óra, 40 perc alatt)

Budapestről – Norvégiába, a legolcsóbban 15000 Ft.-ért repülhetne. (2 óra, 30 perc alatt)

Mindehhez elég ha tisztában vagyunk az online foglalás menetével, és néhány egyszerű tippet/praktikát betartva vásároljuk meg a jegyeket.

Tehát az online foglalás menete: Repülőjegyet az interneten, mint ahogy már mondtam hihetetlen gyorsasággal és kényelemmel vásárolhat. Ehhez nincs más dolga, mint keresni egy szimpatikus repülőjegyirodát a világhálón. (Pl. Skyscanner,Bravofly) Ez után bepötyögve hogy honnét-hova szeretne tartani, megkapja egyszerre több repülőtársaság ajánlatát is. Amelyik elnyeri tetszését arra rákattint és kiválasztva a dátumot, már meg is tudja vásárolni vagy lefoglalni a jegyet. Fizetni többféle módon lehetséges. (pl. bankkártya,online pénztárca stb.) A jegyeket végül e-mailben szokták elküldeni elektronikus formátumba, amit kinyomtatva már meg is jelenhet velük a repülőtéren.

Néhány tanács, az olcsóbb repülés érdekében:

Figyeljünk az átszállásokra, mivel a legolcsóbban a közvetlen járatokkal juthatunk el a kiszemelt országba.

A legforgalmasabb napok a  szombat,vasárnap,hétfő. (ilyenkor kerülnek általában a legtöbbe a jegyek) Kedden pedig a legolcsóbbak.

Minden hónapban eltérőek az árak, ezért érdemes a legolcsóbbikra tervezni az utazást, amikor a legkisebb a forgalom.

Mindig fontos az előre tervezés, így minél előbbre tud gondolkodni, annál olcsóbban fog hozzájutni a jegyéhez.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.