Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Szórakozási lehetőség a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőben

Szórakozási lehetőség a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőben

Miskolc-Tapolca, és nevezetes barlangfürdője a legtöbbször keresett télen és nyáron is. Miskolc-Tapolca Anonymus írásaiban is feltűnt, természetesen eleinte áldozati helyként szóltak róla, addig később kiderült, hogy a radioaktív hatású, meleg forrás vize kiválóan alkalmazható számos egészségügyi probléma esetében.

A Barlangfürdő a mai végleges formáját folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően érte el, így nyáron nyáron a szabadban is lehetőség nyílik fürdőzésre a vendégeknek, ősszel és télen a rosszabb időjárási körülmények beköszöntével fedett medencéket, barlangi medencét vehetnek igénybe a látogatók. A fürdő levegője alkalmas asztmás légzőszervi megbetegedések kezelésére, továbbá a víz ajánlott a szív-, és érrendszeri betegségek, valamint a vegetatív idegrendszeri károsodások esetében is.

A fedett és a kültéri medencék mellett megtalálható a komplexumon belül mindazok a szolgáltatások, ami a teljes körű testi-lelki feltöltődést segítik elő. A szauna park akár 30 fő egyidejű szaunázására is lehetőség biztosít, ezeket rendszeresen szaunaszeánszok keretein belül használ ki a létesítmény. A sós, mézes, és mézes-olajos szeánszok alkalmával profi szaunamesterek vezetésével történik a méregtelenítés, és a feltöltődés.

A fürdőben továbbá remek étkezési lehetőségek is állnak a vendégek rendelkezésére, de rendezvényszerezés kapcsán is kitűnő választásnak bizonyul a komplexum, amely egyedülálló hangulatával esküvők, céges rendezvények alkalmával is bizonyított már számos esetben. A Miskolc-Tapolca Barlangfürdő éjszakai fürdőzésre is lehetőséget biztosít, ami ismerve a fürdő egyedi atmoszféráját, elnyeri minden látogató tetszését.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.