Egységben a sokféleség.

Esemény

Templomkerti esték 2014 Budapest

Templomkerti esték 2014 Budapest

Folytatódik a jótékonysági rendezvénysorozat, amely a Mária remetei Bazilika berendezési tárgyainak megújulását támogatja, egyben színvonalas programokat is kínál a pesthidegkúti közönségnek. Az idei programsorozat keretében júniustól szeptember végéig szombati napokon 19 órától várják a kegytemplom szabadtéri oltárához az érdeklődőket és a neves előadóművészek.

A Templomkerti Esték rendezvénysorozatát immár nyolcadik éve rendezik meg a Mária remetei Bazilika szabadtéri oltárnál. Bődey Sándor és felesége, Kati pesthidegkúti polgárok álmodták meg ezt a rendezvénysorozatot. A Mária remetei bazilika csodálatos kertjében (1029 Budapest, Templomkert 1.) található Makovecz Imre által tervezett szabadtéri az előadások színhelye. Rossz idő esetén bemegyünk a templomba.

Az esemény jótékonysági rendezvény a templom javára. Az előadások ingyenesek, a hívek az adományaikkal, a művészek művészetükkel támogatják a bazilikát. Esterházy László plébános úr az adományokból építi, javítgatja a templomot. Az estek 18 órakor szentmisével kezdődnek, a koncertek kezdési időpontja 19 óra. A rendezvény programjai ingyenesek, de a templom céljaira felajánlásokat elfogadnak.

Jótékonysági estek a Mária remetei Bazilika javára. A II. kerület polgármestere, Dr. Láng Zsolt az est fővédnöke, háziasszonya Schmitt Pálné Makray Katalin. Állandó program 18:00 Szentmise 19:00 Templomkerti Esték – koncert. A Bazilikában a szentmisét a már megszokott módon Esterházy László plébános tartja. 2014 szeptember 20.-án Berecz István és a Bihari János Táncegyüttes műsorát láthatjuk. 2014 szeptember 27.-én pedig az Oratórium – Omega együttes lép fel.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.