Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Tőserdő – Lakitelek fürdő kalandpark és élményfürdő

Tőserdő – Lakitelek fürdő kalandpark és élményfürdő

Az Alföld számos élményfürdővel és csúszdaparkkal várja a napfény és a víz szerelmeseit, ám a hatalmas komplexumok és az azokat látogató tömegek nem mindenkinek nyerik el tetszését. Ha mindebből kicsit kiszakadna, és egy kis időutazás részese lenne a kicsit régebbi stílusú strandok világába, akkor a Tőserdő-Lakitelek fürdő ideális választás lehet ezen a nyáron is!

A Kiskunsági Nemzeti Park területéhez tartozó Tőserdő-Lakitelek fürdő bár az elmúlt évek során veszített népszerűségéből a kecskeméti, a tiszakécskei, valamint a néhány hete megnyílt, felújított kerekdombi strand kedveltsége miatt, de ez korántsem jelenti azt, hogy ne nyújtana tökéletes kikapcsolódást. A termálvíz kedvelői éppen úgy megtalálják itt a számításukat, mint az úszás és a napfürdőzés megszállottjai. 

Tőserdő-Lakitelek fürdő kiegészül számos olyan szolgáltatással, amelyek kapcsán minden korosztály számára remek szórakozási lehetőségeket tartogat. A kalandpark kicsiknek és nagyoknak egyaránt kihívást jelent, míg a Holt-Tisza a horgászok, a csónakázók, és a természetfotósok kedvelt területének bizonyul.

A strandon szombatonként éjszakai fürdőzéssel egybekötött filmvetítés zajlik, a környező vendéglátóhelyeken pedig mennyei hekk, frissen sült pizzák és készételek várják kulináris élvezetekkel a fürdővendégeket. Akár hosszabb időt is érdemes a térségben tölteni, az igényesen kialakított nyaralók, apartmanok csendes pihenést biztosítanak a mindennapi rohanásban megfáradt turisták, nyaralók számára. Tőserdő egyébként számos szabadtéri rendezvénynek is otthont ad minden nyáron, így a zenés kikapcsolódást kedvelők számára is jó döntés lehet néhány hétvégén.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.