Egységben a sokféleség.

Internet

A világ legnehezebb játéka – neked sikerülne?

A világ legnehezebb játéka – neked sikerülne?

A világ és a kor előrehaladtával egyre több őrültség jelenik meg az interneten. Gondoljunk csak a vicces vírus videókra, a bosszantó kihívásokra, és nem utolsó sorban a több millió játékra, ami ellepi a webet.

A játékok egyébként önmagukban nagyon jó, muris dolgok. Javítják a reflexeket, oldják a feszültséget, segítenek az ellazulásban, növelhetik a boldogság hormonok termelődését, azonban sokan még is inkább máshonnan szeretik megközelíteni azt az élményt, amit egy egy játék okozhat. Amíg az első csoportba tartozókat az imént leírtak, addig a másik csoportba tartozókat a versengés élteti, az hogy a legnehezebb játékokban,  lehetőleg mindig jobbak legyenek a másiknál, jobb eredményt érjenek el, vagy hamarabb vigyenek végig egy adott pálya szakaszt, hogy mindazzal érdemben a másik fölé kerekedhessenek.Adrenalin, gyorsaság és győzni akarás. Minden bizonnyal ezen emberi tulajdonságok késztették arra a programozókat és játéktervezőket, hogy egyre nehezebb és izgalmasabb játékokat készítsenek. Olyanokat amikben még több a csavar, a próbatétel és még többet kell gondolni a siker eléréséhez, amire tényleg csak a legügyesebbek lehetnek képesek.

Ma már olyan szintű presztízs kérdést jelent ez a témakör, hogy bizonyos kutatócsoportok egyedi projektet indítva felkutatták a világ legnehezebbnek vélt internetes játékát. Én magam is kipróbáltam és őszinte leszek, még az első pályát se tudtam  megcsinálni 🙂

Ön vajon meddig tud eljutni ? A világ legnehezebb játéka

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.