Egységben a sokféleség.

Internet

Előnyei és hátrányai az online játékoknak

Előnyei és hátrányai az online játékoknak

A böngészős játékok egyre népszerűbbek. Vajon miért? Talán az egyszerűségük és a hozzáférhetőségük miatt válik ez az előnyükre. Első ránézésre bonyolultnak tűnnek, pedig nem azok. Végtére is, annak érdekében, hogy játszunk egy egyszerű böngészős játékkal, nem igényel erős számítógépet. Nem kell letölteni egy speciális klienst, csak egy jó böngésző kell hozzá. Meg persze rengeteg szabadidő.

 Elérhető bármilyen számítógépen, ami kapcsolódik az internethez. És ez a legfontosabb is egyben. Vonzó tulajdonsága, hogy nem csak az otthoni számítógépen lehet játszani, hanem laptopon is, barátoknál, esetleg internet kávézóban. Elég csak hozzá az, hogy tudjuk a belépő adatainkat, és máris mehet a játék.

A virtuális világban olyanok vagyunk, amilyenek lenni szeretnénk. Szépek vagyunk, van sok barátunk, akik nem figyelnek fel a valódi életben való hiányosságainkra. És ezek a játékok néha segítenek abban, hogy elvonják a figyelmünket a negatív dolgokról és gondolatokról. És így a világot más szemszögből látjuk.

Persze vannak emberek, akik úgy vélik, hogy ezek a virtuális világok nem valódiak és ott minden értelmetlen. Ez csak részben igaz. Remek módja a szabadidő eltöltésének például. De azért nagyon fontos, hogy ne játszunk túl hosszú ideig, ne menjen semmilyen más dolog vagy ember kárára, és tudjunk különbséget tenni a valódi és a virtuális világ érzelmei között.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.