Egységben a sokféleség.

Internet

Hogy biztonságosabb legyen a vásárlás a Vaterán

Hogy biztonságosabb legyen a vásárlás a Vaterán

Ha eladni szeretnénk dolgokat, mert mondjuk otthon már feleslegessé váltak például a kinőtt ruhadarabok, vagy nem kellenek a bútorok, de nem akarjuk eldobni őket, mert még használhatóak. Akkor mi sem egyszerűbb, felrakjuk az egyik internetes oldalra, például a Vaterára. És persze ezzel egy időben megoszthatjuk a közösségi oldalakon is, hogy mit szeretnénk eladni.

A Vatera nem ismeretlen azok számára, akik gyakran adnak el vagy vesznek különféle dolgokat. Mert megbízható oldal. Valamint az eladók saját érdeke, hogy ne csapják be a vásárlókat, mivel akkor növekedni fog a negatív értékelésük. Ennek következtében nem megbízható eladóknak fogják tekinteni őket, és a vevőik is le fognak csökkenni. Tehát aki gyakran szeretne eladni, az legyen becsületes eladó.

A Biztonságos Vásárlás Programot október 1-jén vezették be a Vaterán, melynek lényege az, hogy amennyiben egy vásárló nem kapja meg a terméket, a Vatera kártalanítja őt. 100 ezer forintos értékhatárig biztosít garanciát az oldal a vásárolt árukra. De még egy dolog szükséges hozzá: a vevőnek rendőrségi feljelentést kell tennie.

Ezzel az új lehetőséggel szeretnék biztosítani a vásárlókat, hogy semmi felől nem kell aggódniuk a biztonságuk miatt. És a jövőben még számos új dolog lesz bevezetve, amik szintén a vásárlók és persze az eladók kényelmét és biztonságát fogják majd szolgálni.

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.