Egységben a sokféleség.

Internet

Ingyenesen letölthető az Office irodai alkalmazás mobilra

Ingyenesen letölthető az Office irodai alkalmazás mobilra

Sok mindenre jó egy mobiltelefon. Először is telefonálásra, hisz eredetileg arra találták ki. De fejlődött a világ, és ezért a mobiltelefonok is fejlődtek, egyre többet tudnak. Például sms küldésre és fogadásra, fényképezésre, internetezésre, film nézésre valamint zenehallgatásra. De már arra is lehet használni, hogy szöveget szerkesszünk vele, prezentációt és táblázatokat készítsünk el rajta.

A Microsoft ingyenessé tette az Office irodai alkalmazások letöltését mobilokra és táblagépekre. Így már azokon is lehet szerkeszteni és írni szöveget, dokumentumot, prezentációt, táblázatot készíteni. De ezen kívül a Dropboxba is fel lehet tölteni a szerkeszteni kívánt dokumentumokat, és onnan is lehet kedvünkre szerkeszteni. És már azon is dolgozik a Dropbox, hogy a webes felületén is elérhetőek legyenek a szerkeszteni kívánt dokumentumok, vagyis onnan is lehet majd tovább alakítani a dokumentumot.

Ez az Office alkalmazás egy felhő alapú alkalmazás, melyet gyakorlatilag bárhonnan el lehet érni. A számítógépen legutóbb megtekintett dokumentumokat telefonján is elérheti a legutóbbi dokumentumok menüpontról. Telefonról is létrehozhat új dokumentumokat. Valamint gyors módosítási és megosztási lehetőség is létezik és használható.

Ingyenes Microsoft-fiókkal lehet bejelentkezni, majd utána máris létrehozhat, szerkeszthet és menthet dokumentumokat.

Ez az Office irodai alkalmazás nem minden mobiltelefonon működik, mert nem mindegyikkel kompatibilis. Csak az Android OS 4.0-s vagy az újabb rendszerű mobiltelefonokon működik és használható.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.