Egységben a sokféleség.

Internet

Mire figyeljünk internet választáskor

Mire figyeljünk internet választáskor

Gondoljuk át, hogy mire szeretnénk használni az internet-előfizetést (játék, videó megtekintés, böngészés, munka). Az is számoljuk ki, hogy havi szinten mennyi összeget szánunk az internet-előfizetésre. Arra is tekintettel kell lennünk, hogy az internetszolgáltató milyen eszközökhöz köti a szolgáltatás bekötését (modem, parabola antenna stb). Sok esetben önállóan is elvégezhetjük az eszközök beszerzését, azonban más esetekben az internetszolgáltatók a saját eszközeikhez kötik a bekötést.

Mobilinternet: Nagyon fontos összehasonlítás során a lefedettség vizsgálata a mobilinternet-szolgáltatásnál. Magyarországon a mobilinternet szolgáltatás a 3 nagy szolgáltató (Telenor, Vodafone, és T-Com) hálózatán keresztül működnek. Ezért érdemes mindhárom mobilinternet szolgáltató kínálatát megtekinteni, valamint összehasonlítani egymással a különböző csomagokat.Vezetékes telefon: Itt elsősorban gondoljuk át telefonálási szokásainkat.

A legtöbb telefonszolgáltató különböző kedvezményeket biztosít telefonbeszélgetéseihez. Akár a telefonálás napszaka szerint (délutáni, esti), akár a hívás típusa (helyi, külföldi, alapján is jelentős árengedményt kaphatunk. Telefonálási szokásaink ismeretében jelentős
megtakarítást eredményezhet egy jól megválasztott tarifacsomag. TV: Talán a televíziós szolgáltatások esetén a legkönnyebb eldönteni, milyen csomagot válasszunk, ennek csupán az érdeklődési körünk és pénztárcánk szabhat határt.

Fontos eldöntenünk, hogy milyen tévés szolgáltatást választunk. Lehetőségünk nyílik műholdas tv, kábel tv, illetve IP tv  között választani. Van, ahol a földrajzi lefedettség miatt csak a “tányéros tévé” érhető el, azonban a megrendelés esetében ne felejtsünk el meggyőződni arról, hogy milyen eszközök szükségesek, tévészolgáltatás igénybevételéhez.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.