Egységben a sokféleség.

Egészség

Milyen engedélyek szükségesek ahhoz, hogy betegszállítással foglalkozzon egy cég?

Milyen engedélyek szükségesek ahhoz, hogy betegszállítással foglalkozzon egy cég?

A betegszállítás egyformán megkövetel anyagi és személyi feltételeket, melyek kapcsán a vonatkozó jogszabályoknak mindenképpen meg kell felelniük a területen tevékenykedő cégeknek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ilyen jellegű szolgáltatások iránt egyre nagyobb kereslet mutatkozik, hiszen legyen szó akár a kórház és az otthon közötti szállításról, akár például egy-egy vizsgálat erejéig az egészségügyi intézmény felkereséséről, a szakmai segítség sok esetben nélkülözhetetlen. Nem csak fekvő betegek esetében van az így, hanem a járó beteg ellátás kapcsán is. A család nem mindig tudja megoldani a szállítást az elfoglaltságok miatt, s gyakran az is fontos, hogy például az idős beteggel szakember legyen jelen várakozás, valamint a különböző vizsgálatok erejéig. Mindezt megkaphatjuk azoktól a profiktól, akik a megfelelő engedélyek birtokában végzik szállítási és betegkísérési munkájukat.

 

Az Aranyszív Ambulance mindazokkal az eszközökkel rendelkezik, melyek nélkülözhetetlenek a páciensek biztonságos szállításához. Nem csak rendezvénybiztosítás esetén válhat szükségessé defibrillátor és hasonló, akár az élet megmentésére alkalmas eszközök. Betegszállítást egyébként az Országos Mentőszolgálat, vagy más, működési engedéllyel rendelkező betegszállító vállalkozás végezhet.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ülő-és fekvőbeteg szállításra egyre gyakrabban választják az érdeklődők ezt a fajta lehetőséget. A szolgáltatás magas színvonala mellett rendezvénybiztosítás, sőt, nemzetközi betegszállítás alkalmával is mind többen döntenek. Ez utóbbi bármely európai nagyvárosba lehetséges. A külföldi gyógykezelések sok esetben a kezdő lépést jelenthetik a gyógyulás felé vezető úton. Nagyon fontos, hogy a rendelkezésre álló autók mindazokkal az eszközökkel felszereltek legyenek, amelyek szükségesek a kényelemhez és az esetlegesen felmerülő ellátási feladatokhoz. Mindezek alapvető feltételként szerepelnek a vonatkozó jogi szabályozásban is.

 

A prémium minőség természetesen nem csak a tárgyi feltételekben merül ki, hanem a szakemberek által nyújtottakban is. Az ÁNTSZ által engedélyezett szolgáltatásokhoz olyan profik nyújtják tudásukat, akik jelentős gyakorlattal rendelkezve állnak a betegek rendelkezésére. A két mentőápoló vagy mentőtiszt együttesen azon dolgozik, hogy legyen szó akár egy vizsgálatról, akár a kórházi tartózkodás utáni hazaútról, az érintettek a legnagyobb kényelemben és biztonságban tegyék meg az utat akár vidékre, akár külföldről haza.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2018 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.